torsdag 31 december 2009

Nåt helt annat...

"And now to something completely different..." som Monty Python brukade säga. Idag fick jag en dryg halvtimme att slå ihjäl på söder i Stockholm. Som tur var var kameran med.

En dramatisk händelse inträffade. När jag vek runt ett hörn klev jag på en isfläck och tappade all markkontakt. Lyckades på något sätt vända i luften så att jag landade på vänster höft och arm (Seismologiska Institutet registrerade oidentifierade vibrationer i berggrunden). Kameran höll jag i höger hand. Den var aldrig ens i närheten av att nudda marken. Tur att man har ryggmärgsreflexer som ser till att rädda det mest värdefulla...

Några bilder blev det. Här är ett par exempel.
4 kommentarer:

 1. Aha, så det var förklaringen till jordskalvet...tur att du inte drämde i kameran också - och tydligen landade på ett hyfsat anständigt sätt! Goa bilder blev också, ett snöigt trädgårdskafé sprider ju en speciell stämning!
  Happy New...ja du vet...
  Bosse

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen minerat med isfläckar ute nu så man får passa sig minsta rörelse kan resultera i markkänning. Tur att allt gick bra utan benbrott och kameratrubbel. Bilder fick du till bra tycker jag, detaljer och arkitektur.
  Morgan

  SvaraRadera
 3. Mmmm stämningsfulla stadsbilder, lite småstadskänsla, det var trevligt så här i sista timmen av 2009. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig. /Arne

  SvaraRadera
 4. Hahaha...förlåt, man skall inte skratta åt andras olycka men det var så roligt skrivet :). Härliga bilder också...

  Jag önskar dig ett riktigt bra 2010 Lars...

  /T

  SvaraRadera