onsdag 9 december 2009

Hugget i sten

I Skrubbaskogen finns mängder av väsen av olika slag. En del i sten...

Lilla fågel grå är nyinflyttad. Håller till på utsidan av en av de gigantiska stenhögar som läggs upp vid Skrubba stenkross. En vacker dag ska fågel grå bli till grus.

Den sovande kon däremot har säkert funnits i skogen i tusentals år. Ligger lugnt och vilar år efter år. Visar sig bara vid speciella ljusförhållanden.

För övrigt så har jag blivit antagen till Fotografi - visuell kommunikation och Digital bildbehandling vid Högskolan i Jönköping. Kommer med stor sannolikhet att tacka ja till åtminstone fotografi-kursen men funderar på om jag ska köra bägge parallellt. Kanske blir lite mycket kvällspyssel? Nån som har erfarenhet av nån av dessa kurser får gärna kommentera och berätta hur de är.

8 kommentarer:

 1. Kul att du kommit in på en fotografisk utbildning.
  Gillar den första bilden mycket, ja båda..
  Älskar mörka, fantasieggande skildringar av naturen.

  /Niklas

  SvaraRadera
 2. Holy smoke!!! Vilka bilder, framförallt den nedre passar mig som handen i handsken!

  när det gäller din förkovran vill jag säga SKITKUL! Tyvärr har jag ingen erfarenhet men att du skall hoppa på tåget är det ingen tvekan om!

  Ha det bra idag Lars

  /T

  SvaraRadera
 3. Det verkar spännande med utbildningen...och vilka goa bilder!
  Bosse

  SvaraRadera
 4. Jag har ingen erfarenhet av fotokursen, men "hoppa" på du men ta inte på dig för mycket så du får prestationsångest. Kanske räcker det med en kurs i taget, om vi är riktigt snälla kanske du håller oss uppdaterade om vad du tycker om kursen/erna så vet vi. Dina bilder här är kalas, roligt att du hittar så mycket liv på din plats. Men kanske du kan försöka rädda pippin, låter lite hemskt att han ska bli kross trots allt...:)
  Morgan

  SvaraRadera
 5. Tack för alla kommentarer. Utbildningen är en distanskurs på 7,5 p som leds av Mattias Karlsson från Moderskeppet och Göran Segeholm. Även Terje Hellesö är inblandad i någon del av kursen, tror jag.

  SvaraRadera
 6. Fina bilder, tvåan framför allt, hon ser ut att ha det bra där i skogsbacken kon :-)

  /PJ

  SvaraRadera
 7. Läcker ko!!! =)) Tänk vad naturen kan =)

  SvaraRadera
 8. Snyggt, och kobilden är väldigt bra tycker jag.
  /P

  SvaraRadera