tisdag 29 december 2009

flickr.com

I förra inlägget skrev jag om mängden bra fotografer som man kan hitta i bloggvärlden. Även på flickr.com finns oerhörda mängder bilder. Dessutom finns en massa grupper för alla möjliga och omöjliga specialintressen. Allt är förstås inte bra men mycket intressant kan man hitta. Om man kollat min blogg tidigare så har man sett att jag gillar att fota tallbarr. Trodde jag var rätt ensam om det. Icke! På flickr.com finns en grupp som välkomnar bilder på tallar och tallbarr. Den har för närvarande 407 medlemmar! En av dom är sen ett par dar tillbaka myself.

Här är en barrbild från idag. Efter ett par dagars blidväder var det idag ordentligt kallt och barren var tjusigt täckta av frost.


2 kommentarer:

  1. Precis som din bild avslöjar så har det absolut inte varit någon åskvärme ute nu. Kul att det finns en hel grupp som koncentrerar sig på tallar och barr, personligen har jag inte satt mig in så mycket i flickr men precis som du säger det finns mycket bra bilder där. Din barrbild du visar här är mycket bra undrar om det är barrets själ som är i bakgrunden. -Fint!
    Morgan

    SvaraRadera
  2. idag har vi kallt på västkusten -12 iaf... urläcker bild!

    gott nytt

    SvaraRadera