fredag 27 november 2009

Fredag 27/11 2009

Att fotografera detaljer i skogen är nåt som roar mig mycket. Idag blev det en hel del barr..

Även ganska abstrakta...

För övrigt vill jag gärna rekommendera tre bloggar som innehåller både fantastiska bilder och intressanta texter. I min lista över bloggar som jag läser regelbundet har jag lagt till Peter Jonsson, Bo Strömberg och Morgan Karlsson. Kolla dessa!

4 kommentarer:

 1. Jag gillar den 2:a bilden bäst. Abstrakt och fint mjukt ljus som lämnar kvar tankar. Men den första vinner också mark eftersom man då uppfattar motivet mer starkt. hmm.. svårt att välja, får säga att båda är bra :-)

  SvaraRadera
 2. Först och främst ett stort tack för dina fina ord om min blogg, kul att du lyfter fram den här i ditt inlägg. Du är alltid välkommen tillbaka och dina besök är guld värda. Dina bilder här är ljuvliga, den översta har skön färg och ger en känsla av mystik. Den nedre bilden är fräck där liksom barren passar perfekt i cirklarna som blir i bakgrunden. -Kalas!
  Morgan

  SvaraRadera
 3. Två bilder i min smak - och allra mest känner jag för den andra bilden. Det är förunderligt så mycket vackert man finner i skogen...en outtömlig källa till skönhetsupplevelser.
  Mycket fina bilder. Tack för ditt omnämnande - sånt värmer och inspirerar!
  Bosse

  SvaraRadera
 4. Mycket mycket vackert!

  Proffs fotobloggar e det bästa jag vet (driver själv med humor) men njuter av din blogg!

  SvaraRadera