tisdag 24 november 2009

Fotokompisar

På tiden att jag presenterar mina fotokompisar ordentligt. Ja, dom fotar ju inte speciellt mycket, däremot hamnar dom som motiv på mängder av bilder. Det är också i stort sett de enda djur jag klarar av att fotografera. Förutom möjligen våra tre katter då... Rasen är Engelsk Springerspaniel. Bella till vänster är sex åt och Tindra till höger är åtta. Skrubbaskogen är deras andra hem, här trivs dom förträffligt. Ingen av dom är intresserade av jakt så det är inga problem att ha dom lösa i skogen.

7 kommentarer:

 1. Hundar är alltid bra kompisar tycker jag, på din bild här ser dom så lugna och snälla ut. Jag har fått för mig att just denna ras är en lugn och tillgiven sort. Bra bild här där deras andra hem finns i bakgrunden.
  Morgan

  SvaraRadera
 2. Jo, det är två lugna och avspända typer, speciellt ute i skogen. Rasen är som du säger känd för att vara social och ha lätt för att umgås både med människor och andra hundar.
  Tack för att du tittar in här.
  //Lars U.

  SvaraRadera
 3. Kul med kompisar när man är ute. De ser ut att vara trevliga dessutom :).

  //Tomas

  SvaraRadera
 4. hmm. jag kommenterade detta inlägg igår, men mina kommentarer verkar inte bli registrerade?

  SvaraRadera
 5. Nu funkar det visst.
  Ja visst är det kul med en fotokompis som alltid har tid :-) hehe, hundar är underbara och har en här hemma själv som brukar få följa med.

  SvaraRadera
 6. Fin kompisbild! Dessutom har ju jyckarna förståndet att placera sig kompositoriskt bra också...
  Bästa hälsningar
  Bosse...som länkar till dig nu.

  SvaraRadera
 7. Tack, Bosse. Länkar gärna tillbaka.

  SvaraRadera