måndag 7 juni 2010

Väsen

Väsen av diverse slag finns det gott om i Skrubbaskogen. Dags att redovisa några av dessa igen. Trots att jag har rört mig i skogen flera gånger i veckan de senaste 6-7 åren träffar jag alltid nya bekantskaper.

Trötta katten

Arga haren

Barbapappa

7 kommentarer:

 1. Ja de är läckra! Bilder som dessa har jag en förkärlek för. Fint! :)

  SvaraRadera
 2. Helt klart spännande bilder och mycket bra gjort av dig att finna dessa väsen. Ibland är dom inte lätta att se. -Bra!
  Morgan

  SvaraRadera
 3. Jag brukar också leta efter figurer när jag går runt i skogen, och som du skriver så upptäcker man ständigt nya. Av dem du visar här är katten klockren. Ser nästan ut som vår Totte när han ligger och slöar. Eller kanske denna katten ligger och hukar sig för att inte bli upptäckt av den spensliga trädfiguren som är på väg från höger? Spännande bilder Lars!
  /Jukka

  SvaraRadera
 4. Märkligt vackra och spännande bilder. Underbara att "tolka" och låta tankarna vandra vidare./Lars

  SvaraRadera
 5. Tack för dina värmande ord på min blogg. Klockren bild nummer två tycker jag "arga haren". Jag tänkte.. hare? vart? Sedan förstorade jag upp bilden och fick en "aha" känsla. Kul! och snyggt mörk tonade kreationer!

  /Niklas

  SvaraRadera
 6. spännande dova skogsbilder minsann

  SvaraRadera
 7. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvaraRadera