torsdag 11 februari 2010

Idunvallen

Vi besökte våra vänner Nettan och Patrik på kennel Idunvallen i Ösmo häromdagen. Sju cocker spaniel-valpar skulle beskådas. Jag lade mig ner på köksgolvet för att fotografera underverken men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Hundvalpar undersöker världen på samma sätt som små barn, dvs genom att smaka på allt. Myself och min kamera undersöktes noggrant vilket gjorde fotograferandet aningen besvärligt. Tempot var enormt under c:a 20-30 minuter, sen tog det tvärstopp och alla somnade rakt upp och ner där de råkade befinna sig.

För den som är intresserad finns några valpar fortfarande till försäljning.

Visst är jag snygg!

Här tog det stopp!

Uppvaktad, foto Helena Ullström

Mamma

Du är väl försiktig med mina barn?

Tre trötta

Två trötta

Två ännu tröttare

En trött

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder och det är ju inte utan än att man väldigt gärna vill ha en. Men med mitt jobb och fritid skulle det nog bli dåligt med tid över, men dom ser verkligen gosiga ut. Hoppas dom får fina hem med kärlek!
  Morgan

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, vilken story. Jag är oftast inte så förtjust i alla husdjursbilder, men de här var ju fantastiska.

  SvaraRadera
 3. Herre gud vilka söta små valpar! Man smälter totalt. Jag och min sambo har också en liten valp, bara 4 månader. Och sedan en liten större på 1,5 år.

  /Niklas

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Mycket bra gjort! Har också försökt mig på att fota valpar, så jag vet att det är ett snudd på omöjligt projekt.
  Bra idé med fredagsbilder.
  Hälsningar din kurskamrat Jeanette från Viskom Vt-2010.

  SvaraRadera