lördag 20 februari 2010

Fredag 19/2 2010

En hel del nysnö igen i Skrubbaskogen. Och mer ska komma. Gråa och dystra dagar, solen har inte visat sig på länge förutom lite svagt en stund när jag var ute idag. Såg mest ut som en måne genom molnen.


Sol

Skrik

8 kommentarer:

 1. Två bra bilder! Solens ljus har en märklig dragningskraft genom diset.

  SvaraRadera
 2. Förr eller senare kommer solen tillbaka, tänk vad vatten det kommer bli i åarna när all snö smälter. Jag gillar mystiken i dina bilder, dom känns spännande.
  Morgan

  SvaraRadera
 3. Väldigt bra bilder...och den översta går rakt in!!!
  Bosse

  SvaraRadera
 4. Spännande bilder, den andra framför allt.

  /PJ

  SvaraRadera
 5. Jo det är mycket snö just nu, själv har jag inte kommit ut till skogen eftersom jag inte vågar köra på skogsväg p.g.a. risken att fastna. Det är spännande bilder du presenterar. Den första hade gått som månbild för mig om du inte skrivit att det var solen. Titeln på den andra är klockren, jag såg nästan direkt ansiktet med den ångestfulla minen. Kan det vara så att t.o.m. granarna lider av den utdragna vintern?
  /Jukka

  SvaraRadera
 6. Du skriver mycket om den där Skrubbaskogen, blir lite sugen på att själv besöka den. Bild nummer ett tycker jag är riktigt fin med månen retande i centrum. Den andra är också ett exempel på en lyckad dx. Mycket fina båda två. Och ja mycket snö är det :-)

  /Niklas

  SvaraRadera
 7. Nr 2: bra observerat. En bild helt i min smak!!!

  /Mats

  SvaraRadera
 8. Fina bilder, roligt att få återvända till Skrubbaskogen även om den förstås inte är sig lik som då för evigheter sedan när jag besökte den. Är uppväxt på Skogsängsvägen och Höjdvägen. Numera bosatt i en av Stockholms södra stadsdelar.
  Hittade hit eftersom vi gå samma kurs. Vi delar också de lediga fredagarna. Kersti

  SvaraRadera