lördag 22 maj 2010

Fredag 21/5 2010

Plötsligt härligt sommarväder i Stockholmstrakten. Med suverän timing har man då tagit ledigt från jobbet för att renovera invändigt hemma... Istället för att solbada blev det bad i gipsdamm. Men åtminstone tidiga morgnar har jag kunnat ta mig tid att ge mig ut i skogen. Två hundar måste ut, en hund med dåligt hjärta gör att man gärna går ut tidigt när det är åtminstone lite svalare.

Bilderna är som så ofta förr från Skrubbaskogen.

Skott

Hur går det här till?

5 kommentarer:

  1. Dina underbara barrbilder har verkligen smitttat av sig, nu när jag är ute i skogen så fastnar jag på något sätt ofta i tallbarrens värld. -Kul!
    Morgan

    SvaraRadera
  2. Bilden "skott" en härlig abstrakt målerisk bild. Gillar den för sin färg, form och förmågan att vara i gränslandet mellan föreställande men ändå inte. Har på senare tid funnit ett stort nöje att se, tolka och fotografera på det sättet. Då underbart att hitta denna undersköna bild i all sin enkelhet.
    Mvh Christer K

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder där den nedre blir min favorit. Bra jobbat Lars!!!

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder. Kompositionen, oskärpan och färgerna i "Skott" gör den till en av favoritbilderna från Skrubbaskogen.
    Hur går det till är ett lyckoskott :-) med kameran, riktigt coolt.

    SvaraRadera
  5. Va sommar i Stockholm? Jaja, ni ska väl ha allt ;-)

    Håller med kören, läckra bilder återigen och jag fascineras över din envishet med dessa tallbarr. Nummer två av dessa är ju också riktig action i. Riktigt fint!

    /Niklas

    SvaraRadera